BOLU / GEREDE - Yenimahalle Ortaokulu

Ock

5.sınıf öğrencilerimizin Fen Bilimleri öğretmenimiz Özlem YILDIZ rehberliğinde sürtünme kuvveti ile ilgili yaptığı etkinlikler.

Ock

8. Sınıf öğrencilerimizin Fen Bilimleri öğretmenimiz Özlem YILDIZ rehberliğinde yaptığı "PERİYODİK CETVEL" çalışmaları.

Ock

Okuduğun her kitap, yeni bir şeyler öğrenmek için fırsattır, düşüncesiyle öğrencilerimizle kitap okuma etkinliği yapıldı.

Ock

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Hacer ALINTAŞ rehberliğinde 7. Sınıf öğrencilerimizin molekül çalışmaları

Ara

Fen Bilimleri öğretmenimiz Özlem Yıldız rehberliğinde 5.sınıf öğrencilerimiz kendi paraşütlerini tasarlayarak hava direncinin etkisini gözlemlediler.

Ara

5-B sınıfı öğrencimiz Rahime Nur Ceylan Dilimizin Zenginlikleri Projesi Afiş yarışmasında ilçe birincisi olmuştur.

Ara

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri Fen Bilimleri Öğretmenimiz Özlem YILDIZ eşliğinde katı, sıvı ,gaz basıncını deneyler yaparak öğrendi.

Ara

Okulumuz 7/C sınıfı öğrencileri ve sınıf rehber öğretmenleri Seviye Arslan tarafından Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Etkinliği yapılmıştır.

Ara

Okulumuz 6/A sınıfı öğrencileri ve sınıf rehber öğretmenleri Burcu İlhan İrge tarafından Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası Etkinliği yapılmıştır.

Ara

Seçmeli Dijital Sanatlar dersinde öğrenciler Canva programı aracılığı ile kendi tasarımlarını oluşturuyor.

Fen Bilimleri Ay'ın Evreleri Öğrenci Materyalleri

8. Sınıf İngilizce Dersi "in the kitchen" Ünite Etkinliği

Dijital Sanatlar Dersi CANVA Programında Öğrencilerin Yapmış Olduğu Tasarımlar

Ara

Fen Bilimleri Dersi Pascal Prensibi Konusu İçin Öğrencilerin Hazırladığı Materyaller

Ara

Okul Rehber Öğretmenimiz Meltem KURT tarafından LGS Panosu hazırlanmıştır.