BOLU / GEREDE - Yenimahalle Ortaokulu

Öğrencilerimizin sanat etkinlikleri

Ara

Rebher öğetmenimiz tarafından lgs denemeleri analiz sonuçları ve öğrencilerin aldıkları puanlarla hangi liselere gidebileceği hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Ayrıca okulumuz LGS derslerine giren öğretmenlerimiz görüş ve düşüncelerini velilere iletti.

Ankara Okul Gezileri Programı

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Etkinlikleri

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet'in 100. yılı münasebetiyle okulumuz öğretmenlerinden Hasan ALTUNTAŞ tarafından bilgilendirme konferansı gerçekleştirildi.

Ekm

İlçemiz gençlik ve spor müdürlüğüne bağlı basketbol antrenörü ile öğrenci çalışmaları

9-22 Ekim Kodlama Haftası Etkinlikleri

Mevlid-i Nebi Haftası Programı

May

Yenimahalle Ortaokulu özel eğitim öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin hazırladığı Engelliler Haftası etkinlikleri, bu güzel günün anlamını ve bize hatırlatması gereken değerleri yaşatması için büyük önem arz etmektedir.

Ara

Yenimahalle Ortaokulu, Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilere yerli malı tüketimini önemini, tutumluluğun önemini öğrencilere kazandırabilmek adına etkinlikler düzenlemiştir.

May

Engelli bir birey olmak sorunlar oluştursa da, en büyük sorun engelliye engel olma sorunudur.Tohum toprağın bağrına, engelli birey de topluma emanettir.

Nis

Yenimahalle Ortaokulu 2021 lgs sınavında Kartal İmam Lisesi , Pursaklar Fen Lisesi başta olmak üzere toplam 10 öğrencisini Fen Lisesine 1 Öğrencisini de Sosyal Bilimler Lisesine göndererek büyük bir gurura imza atmıştır. Bu başarıda başta öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürü borç biliriz.