BOLU / GEREDE - Yenimahalle Ortaokulu

Nis

Ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun doğaya olan duyarlılığını sağlamak ve çevre konusunda farkındalığı artırmak amacıyla ilçemiz genelinde düzenlenen fidan dikme etkinliğine okulumuz 6/A  sınıfı katılmıştır.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku, neşe ve geleneksel oyunlarla kutlandı.

Nis

6. Sınıf öğrencilerimizin Seçmeli Dijital Sanatlar Ders öğretmeni Fatime Şengül rehberliğinde yaptığı 3 boyutlu kalem çalışmaları

Mrt

6. sınıf öğrencilerinin Dijital Sanatlar dersinde 3 boyutlu tasarım programıyla hazıladıkları anahtarlık çalışması.

İstiklal Marşımızın Kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı

Mrt

Okulumuz İngilizce öğretmeni BurcuİLHAN İRGE tarafından hazırlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü pano çalışması

Mrt

Bolu Güzel Sanatlar Lisesi'nin düzenlemiş olduğu Workshop etkinliğine ilgisi ve yeteneği olan öğrencilerimiz katılmıştır.

Şbt

Öğrenciler Bilişim Teknolojileri dersinde öğrendikleri program aracılığıyla İngilizce dersi için afiş hazırlayıp sunum yaptılar. Disiplinler arası çalışmalar öğrenciler için etkili bir öğrenme yöntemi ve modeli olmuştur.

Şbt

6. Sınıf öğrencilerimizin Seçmeli Dijital Sanatlar dersinde yaptıkları 3 Boyutlu kupa çalışmaları

Şbt

6. Sınıf öğrencilerimizin Dijital Sanatlar Dersinde Canva Programıyla yaptığı Takvim Çalışması

Ock

Matematik Öğretmenimiz Esra EYLENOĞLU'nun 5. Sınıf öğrencileriyle birlikle yapmış olduğu Ondalıklı Gösterim etkiliği

Ock

Okul Rehber Öğretmeni MEltem KURT, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Fatime ŞENGÜ ve Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Hüseyin DUMAN rehberliğinde 8. Sınıflarımıza yönelik okul gezisi düzenlendi.

İlk olarak Bolu Fen Lisesi sonrasında İBAL ve Sosyal Bilimler Lisesi olmak üzere 3 okula gidildi. Geziden arta kalan zamanda da AVM gezisi yapıldı.

Ock

5.sınıf öğrencilerimizin Fen Bilimleri öğretmenimiz Özlem YILDIZ rehberliğinde sürtünme kuvveti ile ilgili yaptığı etkinlikler.

Ock

8. Sınıf öğrencilerimizin Fen Bilimleri öğretmenimiz Özlem YILDIZ rehberliğinde yaptığı "PERİYODİK CETVEL" çalışmaları.